Välkommen ljuva maj!

on 1 maj 2014

Sköna Maj, vårmånaden framför alla andra. Nu exploderar växtligheten och allt fler blommor slår ut.

I söder har det varit sommarvärme flera dagar medan man i norr och delar av mellansverige drabbats av riktigt aprilväder med snö och kyla under de senaste dagarna. Förhoppningsvis ska dock värmen snart komma åter. Idag den 1 maj kan man med fördel; det vill säga om man nu inte drabbats av snöoväder, gå ut och plantera solrosfrön lite var stans. Idag är det nämligen åter dags för International Sunflower Guerrilla Gardening Day.

Tack och välkommen!
Så här på maj månads första dag passar vi på och tackar Kicken och snorsk för deras tid som inspiratörer för Skrotboken, många fina alster har det blivit under de gångna åren, förhoppningsvis ses vi igen framöver.
Vi kan också hälsa välkommen till våra nya fasta inspiratörer Emmy och carolinapysslig, det ska bli roligt att få se mer av ert skapande framöver.

Nya gästinspiratörer i maj
Under maj har vi glädjen att få ha med oss två gästinspiratörer. Presentation kommer de närmaste dagarna. Varmt välkomna till oss!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en inspirerande månad så glöm inte kolla in här var vecka eller sök upp oss på facebook!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till maj månad!

0 kommentarer: