Varmt välkommen Suss!


Suss/Tussling


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har några vänner som scrappar och blev lite småsugen att prova när jag såg allt fint de gjorde. Sommaren 2010 provade jag scrapbooking för första gången och har varit fast sedan dess. Min tanke med scrapbooking var att skapa layouter till barnen, men kortmakeri har tagit mer och mer plats. Dock är jag inte redo att kalla mig kortmakare för inners inne är det layouter jag vill skapa.

Mitt bästa scrapminne: Mitt första DT-uppdrag är nog det bästa scrapminnet, sen är det ju scrapträffar och underbara scrapvänner som kommit med tiden =)

Mitt sämsta scrapminne: Har nog inget dåligt scrapminne, ett roligt däremot, när vi var ett gäng tjejer som skulle på scrapträff och alla tryckte in sig i hissen med väskorna framför oss, sen brast vi ut i gapskratt då vi kom på att ingen nådde att stänga dörren och trycka på knappen.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Ett eget scraprum där jag slipper städa undan mitt pyssel. Skulle ha mycket lättare att sätta mig om det fanns framme hela tiden.

Mitt goda råd till alla som skapar: Ha roligt =)

I övrigt vill jag säga ... att jag hoppas kunna inspirera er läsare och att det ska bli väldigt skoj att få vara gästinspiratör här denna månad.

Länk till min blogg: http://tusslingpysslar.blogspot.se/


Skulle inte vilja påstå att jag har någon direkt stil men denna layout är jag nöjd med så därför vill jag visa upp den.
Layout av Tussling

0 kommentarer: