Krispiga dagar och sprakande färger, hösten när den är som bäst! Den 20 oktober 2008 publicerades det första inlägget på Skrotboken. Nu firar vi fem kreativa år!

Ja, fem år har passerat och hela 948 inlägg har hunnit publiceras under dessa år. Nederst finner du länken till det första inlägget. En fantastisk massa inspiration och skaparglädje har vi kunnat bjuda på samtidigt som vi under de gångna åren har prövat olika sätt att interagera med dig som läsare, ett av dem var via Flickr som står omnämnt i första inlägget. Detta visade sig vara lite före sin tid och har inte blivit utnyttjat som det var tänkt, kontot finns dock kvar så än är det inte försent. ;) Har du tankar och idéer som du vill framföra till oss? Kontakta oss via kommentar till detta inlägg eller e-posta enligt adress nedan.
Tack för att du följer oss!

Grattis!
Apropå firande har vi ännu en person som skall gratuleras. Under sommaren pågick en utmaning där det gällde att skapa valfritt alster där du använde minst ett av följande tre ord: TYSTNAD/ VILA/ LJUD i valfri böjning och ordkombination. I utmaningen ingick även att berätta hur temat tolkats.

Vinnare av utmaningen är...
...

..

.

Jozebelle/Ann-Marie Löfberg med denna underbara layout.


Jag tänkte direkt på den tystnad som uppstår vid vila, hur behaglig den kan vara, inte så där spänd och när jag så fick syn på det här fotot så var det något som verkligen stämde överens med den känslan.
Att kunna se på en nyfödd som sover är en behaglig tystnad.

Layout av Jozebelle/Anne-Marie

Grattis Ann-Marie!
Vinsten, boken "Skrik för trasdockan 2012" och lite pyssligt smågodis har redan nått vår vinnare.

Kontakta oss
Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till oktober månad och vårt femårsjubileum!

Skrotbokens länkar
Hur vi läser och använder Skrotboken

0 kommentarer: