Välkommen rosa oktober!

on 1 oktober 2012

Årets längsta månad är här och höstens färger sprakar för fullt - nu skriver vi oktober!

Jo, det är riktigt, oktober är längre än de andra 31-dagars månaderna, en hel timma längre! Det är nu vi lämnar sommartiden och vänder åter till normaltid igen.
Ovan nämnde jag höstens färger, en av dem är den rosa! Ingen månad är så rosa som oktober - det är ju då som cancerfonden drar igång sin årliga kampanj Rosa bandet. Naturligtvis skall det uppmärksammas lite extra.

En annan aktivitet som vi ägnar oss lite extra åt i oktober är korttillverkning. Med anledning av WCMD (World Cardmaking Day) kommer vi att ägna en del av den kommande veckan åt kort tutorials. På lördag den 6e är det så dags för årets WCMD - vi kommer med en överraskning så glöm inte besöka Skrotboken då.
Oktober kommer även att bjuda på spänning, spökerier och mycket annat så välkommen in för inspiration.

Tack!
Efter en längre tids timeout vill vi idag tacka ett par av våra inspiratörer, ElinÅ och veronicat, för deras tid med Skrotboken. Ni har glatt oss med fantastiska alster och vi önskar er stort lycka till framöver och hoppas på ett snart återseende.
Det har också blivit dags att avtacka Sam, vår yngste fasta inspiratör. Sam som varit med sedan starten lämnar oss nu eftersom skolan tar mer och mer tid i anspråk. Sam kommer dock att gästa lite nu och då när tiden räcker till för skapande, det är svårt att låta bli med mamma (Bi) i närheten. =)

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till oktober månad!

0 kommentarer: