Varmt välkommen Malin!


Malin Jonsson/cri_kee


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag kom i kontakt med scrapbooking då jag bodde i Örebro, för ca fem år sedan. En av mina vänner var intresserad av stämplar och vi åkte till Västerås och shoppade på Panduros återförsäljare. I början försökte jag läsa mig till så mycket som möjligt på internet. Jag började lite smått hemma med att tillverka kort och layouter.

Mitt bästa scrapminne: Delar jag med min syster och det var när vi två åkte vi iväg på en scrapkryssning. En supertrevlig helg med fantastiskt roliga kurser.

Mitt sämsta scrapminne: Jag vet inte om jag har något!

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Pengar! Jag vill kunna arbeta deltid och jag vill kunna spendera fritt på denna avkopplande hobby =)

Mitt goda råd till alla som skapar: Skapa för din egen skull och jämför inte ditt skapande med andras!

I övrigt vill jag säga ... Jag skapar främst kort och layouter, men det blir ett och annat alter i emellanåt. Att åka iväg på pysselträffar är bland det roligaste jag vet, men jag är inte speciellt skapande då. Skapar gör jag bäst i ensamhet.
Jag vet inte riktigt vad jag har för stil. Jag har provat på det mesta, olika material, olika stilar och olika tekniker. Just nu använder jag mig av mycket klet och kladd på mina layouter. Scrappar gärna med flera lager och använder gärna stämplar på mina layouter. När jag skapar kort skapar jag nästan uteslutande till någon utmaning och då gärna efter en skiss.

Länk till min blogg: http://www.cri-kee76.blogspot.com/


En layout som är typiskt min stil... just nu! Jag har kletat och kladdat med mist och gesso. Jag har lite lager på lager och jag har filat fotots kanter. Och så slutligen ett litet stämpelmotiv.
Layout av cri_kee

0 kommentarer: