Februari kallades förr för göjemånad, i Sverige. Det finns olika förklaringar bakom varför det hette så, den ena är att "Göj" eventuellt är släkt med det grekiska ordet chion som betyder snö. Göjemånad kan med denna tolkning översättas med snömånad. Med eller utan snö - du är varmt välkommen till en ny skaparmånad med Skrotboken!

Tack och välkommen!
Så här på februari månads första dag får vi möjligheten att tacka stensaxochpåse, Mysmumlan och Jajisses för deras tid som fasta inspiratörer hos oss. De har av olika skäl valt att sluta och vi önskar dem alla ett stort lycka till framöver. Vi tackar också EvaJ och Annett för deras månad som gäster, samtidigt gläds vi åt att vi snart får träffa er igen - det ser vi fram emot. Vi vill även tacka Essmo för den gångna månaden och hälsar samtidigt välkommen att gästa även under februari månad.
Tack även till missan78 som vi samtidigt välkomnar till skaran av fasta inspiratörer.
Välkommen in i gänget!

Nya gästinspiratörer i februari
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till Elisabet. Kul att se dig igen! Vi hälsar också välkommen till en ny gästinspiratör, presentation publiceras senare idag.

Händelserik månad
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!
Under månaden kommer vi att presentera månadens sponsor Scrapbooks etc. Vi kommer även att utlysa inte mindre än två sponsrade tävlingar samt minst en utmaning men naturligtvis även ett flertal inlägg fulla av inspirerande alster.

Kontakta oss
Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till februari månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Karin - Essmo
Vi presenterar Elisabet

0 kommentarer: