Juni har påbörjats och att det är en sommarmånad går inte att ta miste på. I norr slås värmerekord efter värmerekord och även i söder bjuds sol och värme om än inte i rekordomfattning.

Sommarens första regnoväder och åskbyar har också dragit fram över landet. Hos mig säger prognosen regn idag, detta till trots; i alla fall för tillfället, är det sol från klarblå himmel som dominerar. Det där med prognoser ska man med andra ord ta med en nypa salt. Jag kan dock lova att prognosen för Skrotboken under juni månad ser mycket lovande ut!

Juni som bjuder på både nationaldagsfirande, prinsessbröllop, midsommarfirande och en mängd andra traditionstyngda event kommer naturligtvis att avspeglas även i vårt skapande. Gammalt och nytt i en skön förening. Redan vid ett-tiden idag uppmärksammar vi en relativt ny företelse som samtidigt bjuder på en utmaning till just dig - missa inte det!

Kontakta oss
Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig uppdaterad med vad som händer här!

Välkommen till juni månad!

0 kommentarer: