Så har ett nytt år välkomnats, vardagen är åter fulltecknad med aktiviteter och vi har börjat vänja oss vid att skriva 2010.
Ett nytt år med nya möjligheter och utrymme för förändring.


Även hos oss i Skrotboken blåser förändringens vindar men det är glada och positiva vindar som för med sig mycket trevligt för er läsare.

Du som är trogen läsare har säkert redan lagt märke till att det har hänt saker här inne. Vi har redan presenterat fyra inlägg i år och i tre av dessa har du fått möta nya inspiratörer.

Gästinspiratörer
Från och med årsskiftet har vi den stora glädjen att kunna presentera några underbara gästinspiratörer var månad och det känns fantastiskt att på detta sätt få en möjlighet att bredda det utbud av skaparglädje som presenteras genom Skrotboken.

Känner du någon som du tycker borde vara gästinspiratör eller känner du dig själv manad? Var då inte blyg utan skicka in en anmälan om intresse till oss. Skicka ett e-brev till Skrotboken där du berättar lite om dig själv eller den kandidat du föreslår. Bifoga gärna en länk till blogg eller hemsida om du/din kandidat har någon.

Januari månads gästinspiratörer
Våra kära gästinspiratörerär under januari månad är:

Anneli/Pysslingen
Vinnare i Skrotbokens födelsedagsutmaning och en kreativ småbarnsmamma med många järn i elden. Fylld av idéer men som allt för sällan hinner med det faktiska skapandet mellan de övriga uppdragen i arbets- och familjelivet. Allt har som bekant sin tid.

Johanna/Milaja
Vinnare i Skrotbokens födelsedagsutmaning. En pysselperiodare som inte skiljer på sina pysselsaker och övriga ägodelar!
Inkörsporten var smycken innan någon fick henne att prova papperspyssel, nu försöker hon lära sig använda symaskinen som införskaffades i julas ... Johannas pysselmotto är "om det var roligt att göra så är målet uppnått".

Sara/Sarateres
Bor i ett litet hus med sambo, två hundar och tre katter. De bor i en liten by ganska så mitt i Sverige.
Sarateres kallar sig själv pysslare; hon har alltid pysslat, med än det ena än det andra. Sarateres betraktar sig inte direkt som någon scrappare men har gjort några enstaka layouter i sitt liv. Hon gör däremot mycket kort och altrade saker.

Ni är alla varmt välkomna till Skrotboken.

0 kommentarer: