Vi välkomnar...

on 29 augusti 2009

Så här i slutet av sommaren har vi utökat Skrotboken med tre duktiga scrappare.

Vi välkomnar...

|Linda|
Linda är nyfiken av sig och har länge utforskat stämplar och stämpelfärgernas potential. På senare tid har hon också börjat att scrappa. Linda skapar i en något avskalad men färgstark stil och hon är en fena på att färglägga med Copis. Den uppmärksamme har redan noterat att Linda bidragit med sitt första alster för Skrotboken. Nu ser vi alla fram emot att få ta del av hennes erfarenheter och fler konstnärliga alster.


Layout av |Linda|

Neliva
Neliva är inte rädd för att sätta guldkant på tillvaron och blingar gärna till det. Hon har varit på vift ute i den stora vida världen för att nyligen hittat hem till Sverige igen. Vi ser alla fram emot att hon kommer med fräscha och gnistrande idéer och lösningar.


Layout av Neliva

Utöver dessa två har vi äran att ha med ytterligare en extra resurs som kommer att bidra till Skrotboken under hösten.

Yoli
Här snackar vi färg - kletig sådan - och romantik. Yoli skapar fritt med, som hon själv uttrycker det, glädje och bygger konstverk efter konstverk. Vi ser alla fram emot att förföras av det som skapas av Yolis händer.


Layout av Yoli

Framöver avser vi att köra en presentationsrunda av alla som är med och skapar för Skrotboken. Tills dess kan vi lära mer genom att besöka de personliga bloggarna (länkar hittas i den första högerspalten).

Vi ser nu fram emot en inspirerande höst tillsammans med alla som besöker Skrotboken.

1 kommentarer:

Yoli Design sa...

det ska bli supersupersuper kul att få skapa hit!! Måste bara ladda om battrierna inför höstens scrappande.... men oj oj så här laddas!!

Har redan goa ideér på G så vi ses snart igen godingar!!

Kraaaaaaaaaam