Välkommen färgrika september!

on 1 september 2013

Tänk, redan september! Den fantastiska sommaren hänger kvar men träden börjar så sakteliga skifta färg och i trädgårdar och skogar börjar höstskörden kunna plockas in. Det är dags för en ny månad tillsammans med Skrotboken.

Nu börjar högsäsongen för rotfrukter, bär och svamp - nätterna blir allt kallare och blomsterprakten byts pö om pö ut mot mer färgsprakande lövverk. Det är dags att välkomna hösten och i vanlig ordning kommer Skrotboken att beröra dagsaktuella händelser i kombination med skapade alster även denna månad.

Tack!
Med höstterminen kommer också mer arbete, i alla fall för en del av oss. Idag tackar vi lillylva och Cissi för den tid de har varit inspiratörer för Skrotboken. Ni har båda bidragit med fantastiska alster och vi kommer att sakna er men hoppas på ett framtida återseende. Lycka till framöver!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en spännande ny månad så håll dig uppdaterad med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till september månad!

0 kommentarer: