av Lina/Pyssellina

Idag den 1 juli är det Silikonbröstens dag. Vare sig man har äkta bröst eller silikonbröst är det viktigt att undersöka dem. Detta brukar vanligtvis uppmärksammas i oktober men vi vill passa på att påminna er om att det är viktigt att undersöka dem året om. För att uppmärksamma detta skapar vi med dubbla runda former.

Det blir bara fler och fler
Det är nästan så att man blir snurrig i huvudet av alla runda former på alsterna som skapats. Men vi börjar lugnt med några få och sedan ökar vi. Först ut är Pippin med sin rondellayout.


I Lycksele finns en annorlunda rondell, där man byter dekorationer efter årstid och helg. Året börjar med snögubben på vintern, till våren kommer först påskkäringen, sedan tranorna. På sommaren finns den fina vasen med blommor och på hösten, naturligtvis, älgen som sitter i sitt jakttorn. Till jul kommer jultomten fram.
Layout av Pippin

Ibland kan det vara bra med ett kort utan text, som man kan anpassa till en särskild händelse när det behövs, ett bra-att-ha-kort som Spacegirl gjort.


Jag gjorde ett rosa kort med cirklar i mönstrat papper, träfåglar, en utstansad fjäril, washitejp, blommor och bling. Ett bra att ha kort utan text.
Kort av Spacegirl

Cri_kee har både stora och små runda former på sitt kort.


Jag har gjort ett kort där jag använt mig av runda former...utstansade, men även pärlorna är runda.
Kort av cri_kee

Hozzan blandar också stort och smått på sin runda layout.


Ibland kan det vara en utmaning i sig att inte skapa fyrkantiga Lo´s. Ett gammalt gulnat fotografi fick ligga till grund för denna Lo med många runda former.
Layout av Hozzan

Nu börjar det bli snurrigt, både för Koseputes brorsdotter och för oss läsare.


Jag har ritat massa cirklar runt mina foton för att illustrera brorsdotterns snurrande. Sedan har jag använt massa små runda blingstenar då det passar så bra till prinsesskronan på fotot.
Layout av Kosepute

Chruss gjorde så mycket runda former på sitt kort att det inte är någon idé att räkna.


Här har jag gått ''bananas'' på runda former. Prickigt papper med prickarna i olika storlek, stämplat cirklar (som påminner så mycket om när man satt i skolan och fyllde i mellanrum med färg eller blyerts), embossade i olika färger och tillslut en ''plopp'' på den gröna varianten.
Kort av Chruss

Om du inte har blivit allt för snurrig så uppmanar vi dig till att undersöka dina bröst och/eller tipsa tjejer/kvinnor du känner att undersöka sina. Ju tidigare en knöl upptäcks desto bättre är det.

Länkar
Självundersökning av bröst


Skrotbokens länkar
Vintersport och fem cirklar av maxell
Pi på cirklar av maxell

0 kommentarer: