Välkommen härliga Maj!

on 1 maj 2013

"När lillan kom till jorden, det var i maj, när göken gol, sa mamma att det lyste av vårgrönt och av sol." Ja, så låter första versen i Alice Tegnérs kända visa och visst hoppas vi väl alla på att få se solen och höra fågelsången denna månad!

Under månaden som kommer firas National Scrapbooking Day, som alltid infaller den första lördagen i maj, det vill säga nu på lördag. Passa på att finna några likasinnade vänner att dela dagen med. Eller varför inte bjuda in några vänner och introducera dem i denna underbara pysselvärld? För att citera Dallas Crafters Marathon Meetup "May the 4th be with you!"

Det är en månad full av händelser och helger att fira så teman för pysselaktiviteter behöver inte saknas. Vi kommer att bjuda på en del inspiration där vi; lite kryptiskt, bland annat kommer att lysa som solar mot det gröna innan vi avslutar med en fika. ;)

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till maj månad!

0 kommentarer: