Välkommen öppna april!

on 1 april 2013

Varför öppna april? Jo, namnet april kommer troligen från/av latinets aprîlis, av aperire, öppna. Betydelsen härstammar sannolikt från att jorden öppnar sig när växter börjar gro.

Det är inget aprilskämt även om det just nu känns så. Våren är ovanligt svårflirtad i år och även om mars har varit en väldigt solrik månad vill inte kylan släppa sitt grepp. Längtan efter att få se vårblommorna göra entre på riktigt är stor. Förhoppningsvis vänder det snart och det gamla svenska namnet för månaden april får göra själv för namnet "gräsmånad" eller "grödemånad".

I dag är det även Annandag Påsk och för att inte förlora påskstämmningen helt, kommer cri_kee att bjuda på en tutorial som erbjuder kul pyssel, nu när de flesta är lediga och det värsta påskfirandet börjar lägga sig.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en spännande månad även om det kommer att bjudas på något färre inlägg under april, så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Lycka till med dagens lurerier och välkommen till april månad!

0 kommentarer: