Välkommen ombytliga april!

on 1 april 2012

Just som man trodde våren var här, börjar snön och kylan om igen! Lika ombytligt som vädret kan vara, lika omväxlande är de alster och teman vi kan presentera denna månad. Välkommen att dela den med Skrotboken!

Att vädret är lurigt så här års är inget mot alla de aprilskämt som kommer att orsaka bus och skatt denna dag. Jag (Bi) är gammal nog att minnas ett av de klassika TV-presenterade skämten. Märkligt egentligen då jag bara var liten, liten men det måste ha lämnat intryck.=)

Minns du klassikern?
1 april 1962; vilket med andra ord är 50 år sedan idag, uppmanas folk att hänga nylonstrumpor framför TV-rutan, för att få färg-TV. I en svart/vit tid var det något fantastiskt att tänka sig. Jag tror jag minns det extra väl därför att min kusin gick på det. =) Skadeglädje du vet. ;) Apropå glädje så kan vi idag säga ...

Tack och välkommen!
Så här på april månads första dag gläds vi över att få tacka cri_kee, frubard och Pilla för deras månad som gäster. Att det gläder oss är för att vi samtidigt kan presentera dem som Skrotbokens nyaste fasta inspiratörer. Välkomna in i gänget tjejer!

Nygamla gästinspiratörer i april
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till Linapyssel och Henrietta. Kul att se er igen! Henrietta som var med från begynnelsen har trots lång tid som inspiratör inte blivit "formellt" persenterad - det råder vi bot på idag klockan 14.00. Ni är båda varmt välkomna åter!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till april månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Lina Olofsson/Linapyssel
April, april jan kan lura dig vart jag vill av Skberg74 år 2009 - inehåller alster där vi skapat med och kring orden lura, luras, lurad

0 kommentarer: