Tiden går snabbt och med årets kortaste månad bakom oss ser vi fram emot mars månad!

Som vanligt är våren olika långt kommen beroende på var i vårt avlånga land du befinner dig. På en del håll ligger snön djup och enda tecknet på att våren är på väg är att dagarna har blivit lite ljusare. För mig (Bi) som bor i Skåne, är våren redan tydligt på väg, Snödroppar, Vintergäck och Krokus trängs redan i rabatterna (liksom ogräset).
Bondepraktikan har många förslag på hur man ska spå väder och vårens framfart och för just mars månad gäller bland annat att:

Om mars är torr följer vanligen en vacker vår samt om åskan bullrar i mars måste man räkna med en sträng och lång vinter med snö ända in i maj.
Hur det blir med den saken får väl framtiden utvisa men så här på kvällen före mars månads intåg vräker regnet ner, i alla fall utanför mina fönster.

Tack!
Även denna månad vill vi tacka några av våra goa tjejer som har valt att; i alla fall för ögonblicket, lämna sina inspiratörsuppdrag. Vi tackar Skberg74, cri_kee och Missan78 för er tid med Skrotboken.

Ny gästinspiratör i mars
Vi gläder oss extra mycket åt att åter kunna hälsa välkommen till en ny gästinspiratör, presentation av vår gäst publiceras imorgon, missa inte det.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en inspirerande månad så glöm inte kolla in här var vecka eller sök upp oss på facebook!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till mars månad!

0 kommentarer: