Välkommen ljusa mars!

on 3 mars 2013

I fredags skulle jag ha kunnat önskar er alla ett Gott Nytt År, om det inte hade varit för införandet av den gregorianska kalendern! Mars som tidigare var årets första månad är nu istället årets tredje månad. Vi kallar istället månaden för vårmånad och önskar den och alla vårtecken välkomna.

Idag går Vasaloppet av stapeln och många sitter som klistrade vid TV-apparaterna för att följa loppet. I år är det 60 år sedan Nils "Mora-Nisse" Karlsson vann Vasaloppet för nionde och sista gången. Än i dag är hans rekord på nio Vasaloppssegrar oslaget. Vi önskar alla som är ute i spåren lycka till.

Skrotbokens inspiratörer är också redo men för en annan sorts utmaning, en ny kreativ månad fylld av nya spännande teman med bland annat hyllningar till kvinnan, naturen och den stundande påsken med mera, med mera.
Vi ser fram emot en fantastisk månad!

Kontakta oss
Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till mars månad!

0 kommentarer: