av Mahlin78

Alla bilder i inlägget är tagna av Kosepute

Idag visar vi så upp nästa kreativa rum i vår årslånga serie på just det temat. Turen har nu kommit till Kosepute.

Vår tanke med denna serie är att inspirera våra läsare till att visa upp sina kreativa rum. Kanske har just du en toppenbra lösning på en förvaring?! Dela gärna med dig, antingen via en kommentar till detta inlägg eller via mail till Skrotboken. Mailadressen återfinns längst ner i detta inlägg.


Jag och min sambo har varsin "pysselhörna" i ett rum här hemma. Det är inte jättegott om plats, jag har ett skrivbord, en hurts och en bokhylla, så istället har jag försökt komma på finurliga lösningar.



Rakt framför mig när jag sitter vid mitt skrivbord har jag satt upp tavellister som jag har mina klossmonterade stämplar på, stansar och diverse färger. På skrivbordet står en låda med olika lim lättillgängligt. Mina senast framkallade foton har jag i en hög framför mig.



Under tavellisterna har jag satt små hållare som passar perfekt till mina glitterlim. Dessa kommer egentligen från ett ridsportsvaruhus och är till för att hålla spön och smågrejer. Men de passar perfekt även till detta! Dessutom kan jag ha glitterlimmen upp och ner, jag tycker att det är bättre.



På skrivbordet har jag även ett kakfat i trevåningar. Jättebra att ha till allt småplock! Jag når det lätt, ser lätt vad jag har, och har någonstans att lägga grejer som är i vägen.



Jämte kakfatet har jag en liten altrad låda som jag förvarar journalingrutor och diverse pappersdekorationer i.



I min hurts har jag massa olika smågrejer. Men en av lådorna har jag till stämpelgrejer. Klossar, dynor och embossingpulver bl.a. Jättebra med allt på ett ställe.



Alla mina brads förvarar jag efter färg i en fiske(?)låda.



Under skrivbordet har jag alla mina papper. Jag har helt enkelt tagit en plastback, skruvat fast den på en träskiva och satt på hjul. I plastbacken har jag sedan mina mappar med papper. Lätt att köra in under skrivbordet så de inte är i vägen.



Slutligen har vi då min bokhylla. Här har jag min bind-it-all, min cuttlebug, pärmar med alla mina stämplar, band osv. I skrivbordhöjd står en väska med alla mina pennor, tejp, sax och smådekorationer. Den packar jag aldrig ur, så den är lätt att bara dra igen dragkedjan på och ta med på träffar. På väggen ser ni även en hållare för torkypapper. Smart att kunna sträcka upp handen, riva av en bit papper och torka av skrivbordet när det är fullt med färg. För det händer ju att det är det ...



Blommorna ligger i en gammal Ikea-förvaring.



Förvaringen som jag känner mig mest nöjd över är pärmarna för mina stämplar. Jag har använt mig av helt vanliga fotofickor, skurit till cardstock i lämplig storlek, stämplat motivet och sedan skrivit tillverkare och vad stämpeln kallas. Jag har ett antal pärmar där jag sorterat in stämplarna i olika kategorier, vissa efter tillverkare. Jag har även en hel pärm enbart för jultexter. Så smidigt att bara plocka ner en pärm och leta efter lämplig stämpel för tillfället.


Hoppas att ni tyckte det var trevligt att kika in hos mig, och att ni kanske fått några idéer till er egen förvaring?

Hur har du löst din förvaring hemma? Lämna gärna en kommentar så vi på Skrotboken kan titta förbi.
Vill du hellre maila oss klickar du på länken nedan.

Skrotboken

Skrotbokens länkar
- Mitt kreativa rum - Mahlin78 av Mahlin78
- Mitt kreativa rum - cri-kee av Mahlin78


1 kommentarer:

Love, Lena sa...

Tack för fina tips på förvaring! Har inte så mycket scrapsaker än men det sväller...