Välkommen Augusti!

on 1 augusti 2011

Ännu en sommarmånad med sol, regn och värme och förhoppningsvis lite extra ledighet!

Idag börjar den tredje och sista stora sommarsemestermånaden. I Sverige är juli av tradition den främsta semestermånaden men ser man till Europa är det nog augusti som är vanligast för semesterfirare. Än finns det dock förhoppningsvis tid kvar för extra ledighet, glada middagar, bad och lek samt många fototillfällen.
Under de kommande veckorna är det dags att återgå till vardagsrutinerna igen med arbete och skola. Skolstart kommer att vara ett av de teman vi kommer att beröra i kommande inlägg. Även denna månad blir något färre inlägg till antalet än normalt. Är det sommar så är det. =)

För den som odlar börjar skördearbetet oavsett om det är hobby eller yrkesodling. Det är inte för intet som augusti förr i tiden kallades för skördemånad i Sverige. Själv skördar jag (Bi) squash och tomater mest varenda dag. =)

Gästinspiratörer
Vi har inte några nya gästinspiratörer denna månad utan kan liksom tidigare i sommar glädja oss över att ha Chruss och Nina/NHL som våra sommarinspiratörer.


Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till augusti månad!

0 kommentarer: