Nu råder ingen tvekan om att sommaren är här på allvar. Semesterfirande, grillkvällar, bad och friluftsliv är här "på riktigt".

Skrotboken fortsätter publicera inlägg även under juli; semestermånaden framför alla andra, men vi har liksom under juni månad dragit ner lite på takten. Vi har trots det mycket trevligt och inspirerande material att bjuda på så glöm inte hålla dig ajour med vad som händer här!
Med ökad ledighet kanske även möjligheten att pyssla ökar något. Några regniga dagar lär vi väl få även under juli och då gäller det att passa på. Du kanske hinner komma ifatt med vårt årslånga projekt Skrotbokens mini art journal med ett nytt ord i veckan. För mer information se högermarginalen. Om du inte har börjat ännu gör det ingenting - det är bara att hoppa på utmaningen när helst du vill och skapa till de ord du vill och känner för.
De dagar då du inte hinner pyssla gäller det att ha kameran i högsta hugg. Nu är det dags att lagra minnen till vinterhalvåret.

Vi har samma gäster under hela sommaren så idag blir det inga presentationer istället kan jag passa på att bjuda på lite kuriosa ...
Visste du att juli alltid börjar på samma veckodag som april, och även samma veckodag som januari om det är skottår.

Kontakta oss
Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till juli månad!

0 kommentarer: